Δημήτρης Τσέλιος
πληροφορίες για το σεμινάριο αυτογνωσίας του Δημήτρη Τσέλιου

Δημήτρης Τσέλιος

Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1971 στην Θεσσαλονίκη και είναι πατέρας μίας κόρης 17 ετών.

Σπούδασε Marketing – Επικοινωνία, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα και στην Κύπρο, με τις εταιρείες EXPOTECH LTD, DC MEDIA & PERSONNEL Consulting για 15 περίπου συναπτά έτη.

Αρχές του 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης, Ηγεσίας και του Personal Branding. Τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Στο διάστημα αυτό έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ομιλιών, workshops και ατομικών συνεδριών. Σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου από το 2017 είναι εισηγητής στο ίδιο τμήμα, καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Τέλη του 2017 εμπνεύστηκε την ομάδα δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics, η οποία πραγματοποίησε 25 δράσεις μέχρι σήμερα. ( www.facebook.com/beahopeaholic)

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος. (www.hccma.org)

Τα τελευταία χρόνια έχει σχεδιάσει εξειδικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης, όπως το πρόγραμμα RESTART, LEADER 16 – 24, GROW και Challenge 777.

Από το 2018 συνεργάζεται με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», παρέχοντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του, πραγματοποιώντας σεμινάρια ενδυνάμωσης στους πωλητές του περιοδικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ιούνιο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Αυτοβελτίωσης με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο».

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τον δήμο Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το 2019 συνεργάστηκε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Aegean College.